Växthus / Drivbänk

Till våra skånska kunder säljer vi dessa små växthus för den lilla odlingen. Leverans inom Skåne är möjlig - skickas ej inom Sverige. 

Växthus Plant Inn - Pris 2 995:-

Trött på att gå dubbelböjd över dina odlingsbäddar? Nu finns Växthus Plant Inn från GOP för en lyckad ekologisk odling av grönsaker i både stora och små trädgårdar, den pryder sin plats både i anslutning till uteplatsen eller på balkongen. Den upphöjda odlingsbädden ger dig bekväm åtkomst till grödorna, och skyddar mot sniglar, larver och andra skadedjur. Växthuset är tillverkat i slagtåligt och underhållsfritt polykarbonat som ger skydd mot nattkyla och blockerar UV strålar för jämnare temperatur och luftfuktighet. Fönstren är möjliga att öppna helt eller halvt för effektiv ventilation. Dessutom har du ett förråds utrymme på 0,75 m3 under själva växthuset där du kan förvara redskap, krukor etc. Växthuset Plant In har en stabil aluminiumram och en bas i galvaniserat stål.

Levereras med: Två planteringslådor 1100x550mm och 180mm djupa. 10 styck planthängare som gör det möjligt att spaljera tex tomatplantor.
Vattendräneringssystem från planteringslådorna. Levereras omonterat.

Fakta Plant Inn: Färg i aluminium, Fönster av 4mm polykarbonat, Area 1.4m2, Bredd 1180mm, Längd 1180mm, Höjd 1465mm, Vikt 25kg

Växthus Plant Inn Lean To - Pris 2 195:-

Ingen yta är för liten för att kunna odla grönsaker eller kryddor. Här presenterar GOP trevliga Växthus Plant Inn Lean To. Det lilla väggväxthuset passar för odling av grönsaker i både stora och små trädgårdar. Det är tänkt att användas mot vägg och passar såväl på uteplatsen som på balkongen. Den upphöjda odlingsbädden ger dig bekväm åtkomst till grödorna, och skyddar mot sniglar, larver och andra skadedjur. Växthuset är tillverkat i slagtåligt och underhållsfritt polykarbonat som ger skydd mot nattkyla och blockerar UV strålar för jämnare temperatur och luftfuktighet. Fönstret är möjligt att öppna helt eller halvt för effektiv ventilation. Dessutom finns det ett förråds utrymme på 0,33 m3 under själva växthuset där du kan förvara redskap, krukor etc. Växthuset Plant In har en stabil aluminiumram och en bas i galvaniserat stål.

Levereras med: En planteringslåda 1100x550mm och 180mm djup. Planthängare som gör det möjligt att spaljera tex tomatplantor.
Vattendräneringssystem från planteringslådan. Levereras omonterat.

Fakta Plant Inn Lean To: Färg i aluminium, Fönster av 4mm polykarbonat, Area 0.7m2, Bredd 625mm, Längd 1180mm, Höjd 1465mm, Vikt 18kg

 

Copyright © 2017 JTB Uterum & Inglasningar AB | Hemsida från: C4Media