Om oss

Vi bygger uterum i skåne med egna snickare från Trelleborg i söder till Helsingborg i norr. Höör & Ystad är också inom vårt arbetsområde.
 
Vi har byggt uterum med goda referenser i så gott som hela Skåne. Trelleborg, Malmö, Lund, Oxie, Åkarp, Staffanstorp, Lomma, Löddeköpinge, Landskrona, Kävlinge, Eslöv, Dalby, Veberöd, Södra Sandby & Helsingborg. Välj ett uterum nära dig för påsyn!
 
JTB Konsult & Bygg AB startades 1988 av Jan Thornblad.
1990 började vi producera uterum i samarbete med GM-fasader och Glasa. För att kunna tillverka egna skjutpartier investerade vi år 2001 i egna pressverktyg för aluminium. Samtidigt började vi själv bestämma över konstruktion, pris och kvalitet på våra skräddarsydda uterum.
 
JTB Uterum & Inglasningar AB startades 2011 av Per Thornblad
Vi samarbetar i dag med flera tillverkare och leverantörer av aluminium, glas, limträ, kanalplast och fönster.
Vi har dessutom all övrigt uterumsmaterial såsom lärktrall, panelbrädor och montagetillbehör i lager. Vi har även ett större lager av aluminiumprofiler.
Allt för att snabbt kunna leverera kompletta uterum eller skjutpartier i specialmått till rimliga priser med korta leveranstider.
 
Förutom våra anställda snickare har vi ett nätverk av underentreprenörer knutna till oss. Detta för att vara flexibla, effektiva och klara korta leveranstider under högsäsong. Allt för att ni som kund ska få arbetet utfört på ett hantverksmässigt sätt och i utsatt tid.

JTB Broschyr
 Ladda ner vår broschyr i PDF-format här.
 
Vi på JTB Uterum arbetar för att fler konsumenter skall förstå och inte minst få se ökade positiva samhällseffekter när de prioriterar sina inköp.
När ni köper en produkt av oss på JTB Uterum & Inglasningar AB är ni samtidigt med och bidrar till ett bättre samhälle.
 

Vi stödjer och sponsrar följande föreningar och organisationer:

Antivåldsbyrån grundades 2009 i Malmö. Antivåldsbyrån är ett samhällsengagerat affärsnätverk som arbetar med en lång rad samhällsinsatser.
Till exempel arbetas det, genom skolbesök, med hur attityder och inställningar påverkar den enskilde eleven, klassen, skolan och samhället i övrigt.
Ett indirekt arbete mot en rad kränkande handlingar som exempelvis våld och mobbning.
www.antivaldsbyran.se
 
Företaget Momenta AB har sedan 1994 arbetat med trafiksäkerhetskampanjer som räddar liv över hela landet. Momenta distribuerar CE-certifierade trafikvästar, cykelhjälmar och reflexer till skolor och förskolor runt om i Sveriges kommuner.
www.momenta.se
 
Fotbollsföreningen Dösjöbro IF startade sin verksamhet den 10 april 1938. Idag har föreningen femton barn- och ungdomslag, för barn födda mellan 2007 och 1998. Dessutom har föreningen Buster Bus, lek och rörelseaktiviteter för barn mellan 3 och 4 år, och ett lag i Old Boys-serien.
www.laget.se/dosjobroif
 
För ungefär 30 år sedan startade den ideella föreningen Lomma träningsverk (LTV) av ett gäng glada entusiaster som ville träna styrketräning. Verksamheten är inriktad på styrketräning och friskvård. Hos LTV tränar pensionärer, ungdomar, soffpotatisar och vältränade sida vid sida.
www.lommatv.se

 
Copyright © 2017 JTB Uterum & Inglasningar AB | Hemsida från: C4Media