Om oss - vi bygger uterum i hela Skåne

Om JTB Uterum & Inglasningar

Vi bygger uterum i Skåne med egna snickare från Trelleborg i söder till Helsingborg i norr. Höör & Ystad är också inom vårt arbetsområde.
 
Vi har byggt uterum med goda referenser i så gott som hela Skåne. Trelleborg, Malmö, Lund, Oxie, Åkarp, Staffanstorp, Lomma, Löddeköpinge, Landskrona, Kävlinge, Eslöv, Dalby, Veberöd, Södra Sandby & Helsingborg. Välj ett uterum nära dig för påsyn!

 

1988

JTB Konsult & Bygg AB startades 1988 av Jan Thornblad.

 

1990

1990 började vi producera uterum i samarbete med GM-fasader och Glasa.

 

2001

För att kunna tillverka egna skjutpartier investerade vi år 2001 i egna pressverktyg för aluminium. Samtidigt började vi själv bestämma över konstruktion, pris och kvalitet på våra skräddarsydda uterum.

 

2011 och fram tills idag

JTB Uterum & Inglasningar AB startades 2011 av Per Thornblad för att leverera kompletta uterum. Vi samarbetar i dag med flera tillverkare och leverantörer av aluminium, glas, limträ, kanalplast, fönster & altandörrar. Vi har dessutom all övrigt uterumsmaterial såsom lärktrall, panelbrädor och montagetillbehör i lager. Vi har även ett större lager av aluminiumprofiler.
Allt för att snabbt kunna leverera kompletta uterum eller skjutpartier i specialmått till rimliga priser med korta leveranstider.
 
Förutom våra anställda snickare har vi ett nätverk av underentreprenörer knutna till oss. Detta för att vara flexibla, effektiva och klara korta leveranstider under högsäsong. Allt för att ni som kund ska få arbetet utfört på ett hantverksmässigt sätt och i utsatt tid.

Vi stödjer och sponsrar följande föreningar och organisationer:

Antivåldsbyrån grundades 2009 i Malmö. Antivåldsbyrån är ett samhällsengagerat affärsnätverk som arbetar med en lång rad samhällsinsatser.
Till exempel arbetas det, genom skolbesök, med hur attityder och inställningar påverkar den enskilde eleven, klassen, skolan och samhället i övrigt.
Ett indirekt arbete mot en rad kränkande handlingar som exempelvis våld och mobbning.

www.antivaldsbyran.se

Företaget Momenta AB har sedan 1994 arbetat med trafiksäkerhetskampanjer som räddar liv över hela landet. Momenta distribuerar CE-certifierade trafikvästar, cykelhjälmar och reflexer till skolor och förskolor runt om i Sveriges kommuner.

www.momenta.se

Fotbollsföreningen Dösjöbro IF startade sin verksamhet den 10 april 1938. Idag har föreningen femton barn- och ungdomslag, för barn födda mellan 2007 och 1998. Dessutom har föreningen Buster Bus, lek och rörelseaktiviteter för barn mellan 3 och 4 år, och ett lag i Old Boys-serien.

www.laget.se/dosjobroif